Werkgever

Wonen of werken uw medewerkers in de omgeving Haaglanden en/of Rijnland? Reizen zij minstens 3 keer per week met de auto? Laat ze het openbaar vervoer eens 2 x 4 weken kosteloos proberen met de ov Probeerpas van ga3.0.

Om mee te doen aan de Probeerpas actie dient u convenantpartner
van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland te worden of zijn. 

Het openbaar vervoer? #probeerheteens !

De Probeerpas

2 x 4 weken

Met de Probeerpas mag de deelnemer 2 keer vier weken reizen tussen woon- en werklocatie. Tevreden over de Probeerpas en het openbaar vervoer? Na de eerste maand kan er een tweede maand gereisd worden.

Deelnemers

Deelnemers ontvangen een naamloze ov-chipkaart waarop voldoende reistegoed staat om de woon-werkafstand die zij opgeven te overbruggen.

Voordelen

Geen parkeerdruk

Werknemers die met het openbaar vervoer reizen, reizen niet met de auto. Die werknemers hebben ook geen parkeerplek nodig. Zo simpel is het.

Vitaliteit

Door te lopen of fietsen naar de bus of trein kom je al snel aan je dagelijks benodigde beweging. Werknemers die voldoende bewegen zijn vaak vrolijker en vitaler.

Duurzaamheid

Door met het openbaar vervoer te reizen zorg je voor minder CO2-uitstoot dan met een auto. Duurzaam op weg.

Kostenbesparend

Door 3 keer of meer per week naar werk te reizen worden al snel de kosten uit een abonnement gehaald. Deze kosten liggen vaak lager dan die van een auto.

Reistijd

Midden in de stad ben je met de auto vaak minder goed bereikbaar. Of werknemers staan geregeld vast in de file. Extra reistijd die met het openbaar vervoer vaak worden bespaard.

Rol werkgever

Deur open voor wervingscampagne en convenantpartner van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland

Check op aanmeldingen

Niet verplicht

Nazorg enthousiaste werknemers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Probeerpas binnen uw bedrijf? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.