Vertel je werkgever over de Probeerpas

Heb jij interesse in een Probeerpas, maar doet je werkgever nog niet mee aan de actie? Vraag hem of haar mee te doen met de actie door hieronder je gegevens achter te laten. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen, zodat jij de voordelen van het openbaar vervoer kunt ervaren.

 • De mail die we namens jou naar je werkgever versturen

 • Goedendag,

  Graag zou ik een Probeerpas willen aanvragen op probeerpas.nl. Hiermee reis ik maximaal 2 maanden kosteloos met het openbaar vervoer en kan ik ervaren wat de voordelen ten opzichte van het reizen met de auto zijn.
  Reizen met het openbaar is kostenbesparend, zorgt voor minder parkeerdruk en is daarnaast ook een stuk duurzamer dan reizen met de auto.
  Voorwaarde om een Probeerpas aan te vragen is wel dat de werkgever zich aanmeldt. Het kost ons bedrijf verder niets. Dus voordelig voor ons beide

  Laten weten dat je namens ons bedrijf interesse hebt in de Probeerpas actie is heel eenvoudig. Op probeerpas.nl/werkgever staat een formulier waar je ons bedrijf kunt aanmelden. Er wordt dan contact met ons opgenomen.

  Dat is alles. Je doet me een groot plezier als je nu ons bedrijf aanmeldt.

  Het kan zijn dat Bereikbaar Haaglanden je de komende dagen al belt over deze ov-actie.
  Meer informatie

  Groeten,
  Jouw naam
 • Gegevens van je werkgever

Voorwaarden

Zie jij jezelf in deze 3 voorwaarden? Breng je werkgever hiernaast op de hoogte van de Probeerpas, zodat jij straks maximaal 2 maanden kosteloos met het ov kunt reizen.

N

3 keer per week met de auto naar werk

N

Reizen in de spits

N

Werkend in Haaglanden en/of Rijnland

Bekijk of je werkgever meedoet en meld je aan.