Blog

Reizen met het ov kan even wennen zijn als je de auto gewend bent. Daarom bloggen we over de voordelen en het opvallende van het ov. Volg voor tips ook de ga3.0 facebookpagina.

Treinfeiten 2

De vorige editie van Treinfeiten werden als zoete koek geslikt door jullie, dus bij deze een nieuwe collectie van interessante weetjes over treinen.

Lees meer

Treinleven juni deel 2

Zit je klaar? Het is namelijk weer tijd voor een nieuwe verzameling van de beste #treinleven-tweets! Pak er iets te drinken bij en geniet mee. Dit zijn de leukste tweets van de laatste twee weken van juni.

Lees meer

Treinleven juni deel 1

Reis je inmiddels ook dagelijks met het openbaar vervoer? Dan zijn deze #treinleven-scenario’s vast herkenbaar voor je! Welke avonturen heb jij deze week in het ov beleefd?

Lees meer

Treinfeiten

Het verschil tussen een sprinter en een intercity weten de meeste mensen ook. Maar ken je deze treinfeiten al?

Lees meer

Treinleven mei deel 2

Zit je er weer klaar voor? Het is inmiddels een terugkerende rubriek geworden die ongekend populair is! Dit zijn de beste Treinleven-tweets van de laatste twee weken van mei.

Lees meer

Nieuw op Netflix – Juni

Ben je benieuwd naar het nieuwe aanbod van Netflix? Dan ben je op de goede plek! Dit is een overzicht van een aantal series en films die in juni aan het Netflix-aanbod worden toegevoegd, die volgens ons de moeite waard zijn om eens te bekijken. Welke ga jij als eerste kijken in het ov?

Lees meer