Blog

Reizen met het ov kan even wennen zijn als je de auto gewend bent. Daarom bloggen we over de voordelen en het opvallende van het ov. Volg voor tips ook de ga3.0 facebookpagina.

Treinleven Mei deel 1

Hoe bevalt het dagelijks treinreizen? Er is veel te beleven onderweg, dat hebben deze mensen ook ervaren! Dit zijn de beste #treinleven-tweets van de eerste twee weken van mei.

Lees meer

Hemelvaart in Den Haag

Het gros van Nederland heeft vrij met Hemelvaart, dus tijd om erop uit te trekken! Dit zijn een aantal leuke activiteiten op Hemelvaartsdag in Den Haag. Hoe reis jij hier naar toe?

Lees meer

Treinleven April deel 2

De zon schijnt, de lucht is blauw, nieuwe #treinleven-tweets kom maar gauw! Dit zijn de leukste tweets van de laatste twee weken van april. Geniet je weer mee?

Lees meer

Treinleven april deel 1

De eerste twee weken van april zitten er alweer op, dus we hebben weer de mooiste #treinleven-tweets voor je verzameld. Wat heb jij deze maand meegemaakt in het openbaar vervoer?

Lees meer

Vrijmarkten Den Haag

Koningsdag komt eraan en daar horen vrijmarkten bij! We hebben in een handige kaart alle vrijmarkt-locaties in Den Haag voor je verzameld. Koningsdag is een drukke dag, dus reis lekker met het openbaar vervoer naar je bestemming, in plaats van met de auto.

Lees meer

Nieuw op Netflix – April

Elke maand worden er tientallen nieuwe series en films aan Netflix toegevoegd. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, die volgens ons de moeite waard zijn om te kijken. Welke ga jij uitproberen onderweg?

Lees meer

Treinleven Maart Deel 2

Zit je er ook weer klaar voor? De #treinleven-tweets zijn inmiddels vast kost geworden op onze blog, maar jullie kunnen er geen genoeg van krijgen! We hebben weer de beste tweets uit de laatste twee weken van maart voor je verzameld!

Lees meer

Nieuwe releases op Spotify

Muziekgenres lopen uiteen van klassiek tot techno en van hardcore naar country. We hebben een aantal nieuwe releases op Spotify voor je verzameld, zodat je eens iets nieuws kunt proberen. Door welke muziek werd jij verrast?

Lees meer

Koffie bij het LUMC

Op donderdag 15 maart en dinsdag 21 maart stond het team van de Probeerpas met een koffietruck bij het LUMC. Alle automobilisten die de garage uitkwamen, kregen een lekker kopje koffie aangeboden van ons en het aanbod om 2 maanden het ov te proberen!

Lees meer