1 april, kikker in je bil! Toch is het geen grap dat de volgende titels deze maand toe worden gevoegd aan de collectie van Netflix. Welke ga jij zeker kijken in de bus of trein?

Ultraman – seizoen 1

Vanaf 1 april

Jaren geleden verliet een buitenaardse held deze wereld in vrede. Nu moet de zoon van Ultraman de aarde beschermen tegen een nieuwe buitenaardse dreiging.

Son of a Gun

Vanaf 1 april

Een jonge kruimeldief wordt door zijn beschermer in de gevangenis, een beruchte misdadiger, verplicht hem te helpen ontsnappen en een overval te plegen.

Sleight

Vanaf 1 april

Een jonge straatgoochelaar probeert zijn zusje alleen op te voeden en begint met drugsdealen. Maar hij weet nog niet hoe meedogenloos zijn leverancier kan zijn.

In Vlaamse Velden – seizoen 1

Vanaf 1 april

De leden van een doktersgezin worstelen om te overleven nadat de Duitsers hun huis hebben bezet tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Tumbledown

Vanaf 1 april

Na de mysterieuze dood van haar man, een geliefde folkzanger, ontmoet een journaliste uit Maine een brutale academicus die haar kijk op het leven verandert.

Kevin Hart: Irresponsible

Vanaf 2 april

Vader van drie en twee keer getrouwd. Kevin Hart laat zien dat het niet makkelijk is om hem te zijn, in deze nieuwe special die is geïnspireerd op zijn eigen misstappen.

Ricardo Quevedo: Los amargados somos mas

Vanaf 3 april

Comedian Ricardo Quevedo steekt de draak met dagelijkse beslommeringen: hoe social media relaties verpesten en de perikelen van het kopen van een cadeau voor een vrouw.

Meneer Pluizenbol

Vanaf 5 april

Een vader die alleen maar aan zijn werk denkt, koopt een kat voor de verjaardag van zijn dochter. Maar dan zit hij ineens gevangen in het lichaam van de kat.

Quicksand – seizoen 1

Vanaf 5 april

Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijk normale tiener aangeklaagd voor moord.

Persona: Collectie 1

Vanaf 5 april

Een exploratie van verschillende persona’s in een eclectische collectie van vier werken van gerenommeerde Koreaanse regisseurs.