In maart verblijdt Netflix ons met een aantal klassiekers. Wat dacht je van niet 1, maar 3 Jurassic Park films! Welke film of serie ga jij zeker kijken?

Meerdere Jurassic Park films

Jurassic Park

Vanaf 1 maart

Een multimiljonair begint een pretpark met levende dinosaurussen maar als een medewerker rommelt met het beveiligingssysteem, ontsnappen de dieren.

The Lost World: Jurassic Park

Vanaf 1 maart

Vier jaar na het fiasco met de genetisch gefokte dinosaurussen van Jurassic Park maakt een miljonair bekend dat hij in het geheim nog meer dinosaurussen heeft gefokt.

Jurassic Park III

Vanaf 1 maart

Een groep reizigers die strandt op het beruchte Isla Sorna, vecht voor hun leven om te ontsnappen aan nieuwe dinosaurussen die dodelijker zijn dan ooit.

Northern Rescue – seizoen 1

Vanaf 1 maart

Na de plotselinge dood van zijn vrouw verhuist John West, commandant bij de reddingsbrigade, met zijn drie kinderen naar de plaats waar hij opgroeide, Turtle Island Bay.

Last Action Hero

Vanaf 1 maart

Een magisch bioscoopkaartje geeft een jonge fan ongeëvenaarde toegang tot zijn favoriete actieheld als hij vanuit zijn stoel de film wordt ingezogen.

The Boy Who Harnessed the Wind

Vanaf 1 maart

Geïnspireerd door een boek bouwt de 13-jarige William Kamkwamba een windturbine om zijn dorp in Malawi te redden van de hongersnood. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

The Dawn Wall

Vanaf 4 maart

Camera’s volgen Tommy Caldwell en Kevin Jogeson bij een duizelingwekkende uitdaging om de meest geduchte rotsformatie van Yosemite zonder hulpmiddelen te beklimmen.


The Order – seizoen 1

Vanaf 7 maart

Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

Formula 1: Drive to survive – seizoen 1

Vanaf 8 maart

Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.