De eerste maand van 2019 zit er alweer bijna op. Hoog tijd om de nieuwe titels die Netflix toe heeft gevoegd, eens te bekijken. Dit zijn onze aanraders.

Clash of the Collectables – seizoen 1

Vanaf 1 februari

Twee antiekexperts nemen het tegen elkaar op en verkopen gevonden schatten met grote winst op veilingen in verschillende plaatsen.

Ghost Town Gold – seizoen 1

Vanaf 1 februari

Twee geschiedenisliefhebbers met een oog voor waardevolle spullen trekken langs verlaten mijnen en historische plekken in het Wilde Westen, op zoek naar verzamelobjecten.

Have You Seen The Listers?

Vanaf 1 februari

Deze documentaire doet een boekje open over de Australische straatkunstenaar Anthony Lister, die zoekt naar balans tussen zijn bloeiende carrière en persoonlijke ellende.

High Flying Bird

Vanaf 8 februari

Als een NBA-lock-out zijn client, een rookie, buitenspel zet, smeedt een sportagent een plan om hun carrière te redden en de machtsstructuur van de bond te ontwrichten.

Gangster Squad

Vanaf 8 februari

Het is 1949 in Los Angeles en de stad wordt gerund door de gangster Mickey Cohen. John O’Mara stelt een team van agenten op en wil Mickey Cohen aanhouden en de vrede in de stad herstellen.

The Holiday

Vanaf 15 februari

Wie kent deze klassieker niet? Twee vrouwen ervaren diverse problemen en wisselen van huis. In hun nieuwe land en huis worden ze verliefd op een lokale inwoner.

Isn’t It Romantic

Vanaf 28 februari

Een jonge vrouw raakt bewusteloos en wanneer ze wakker wordt in het ziekenhuis, ziet haar leven er heel anders uit, alsof ze in een romantische comedy leeft.