De feestmaand staat voor de deur en daar horen feelgood-films en gezellige series bij. Netflix heeft weer een grote hoeveelheid nieuw materiaal voor ons op de planning staan. Wat ga jij kijken?

Prison Break – seizoen 5

Vanaf 1 december

De originele cast is terug voor een nieuwe seizoen Prison Break. Het avontuur gaat door, verspreid over de hele wereld en het wordt de grootste ontsnapping ooit.

Mowgli

Vanaf 7 december

Een weesjongen die diep in de jungle is opgevoed door dieren, wordt een held als hij de confrontatie aangaat met een gevaarlijke vijand en met zijn menselijke afkomst.

Back to the future

Vanaf 7 december

Een klassieker komt naar Netflix! Marty McFly reist per ongeluk naar 1955 en riskeert daar zijn eigen leven, wanneer hij voorkomt dat zijn ouders elkaar ontmoeten.

Nailed it! Holiday

Vanaf 7 december

Dit is de kerstspecial van Nailed it! waarop je al zo lang hebt gewacht. Ontbrekende ingredienten, onmogelijke taken en desserts die er heerlijk zielig uitzien.

 

Bad Blood – seizoen 1

Vanaf 7 december

Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.

Bridget Jones: The Edge of Reason

Vanaf 7 december

Dit vervolg op de hitfilm begint op het punt dat de voormalige vrijgezel Bridget ontdekt dat het leven met een nieuwe vriend niet zo rooskleurig is als wordt beweerd.