Het is koud en guur buiten, en Netflix lijkt dat maar al te goed te weten, want er worden in november weer een aantal fantastische nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Welke ga jij kijken?

House of Cards – seizoen 6

Vanaf 2 november

Het zesde en laatste seizoen van House of Cards is eindelijk hier. Claire Underwood is beedigd als president en heeft de nodige uitdagingen voor de boeg.

They’ll Love Me When I’m Dead

Vanaf 2 november

Acteurs, crewleden en andere betrokkenen bespreken de tumultueuze totstandkoming van The Other Side of the Wind, de laatste, onafgemaakte film van Orson Welles.

Brainchild

Vanaf 2 november

Van bacteriƫn en emoties tot social media en nog veel meer: dit is de wetenschap van jouw wereld, uitgelegd op een verfrissende, begrijpelijke manier.

The Other Side of the Wind

Vanaf 2 november

In deze film van Orson Welles heeft een legendarische regisseur op de laatste dag van zijn leven moeite met een nieuw project. Hij denkt na over zijn nalatenschap.

Outlaw King

Vanaf 9 november

Robert the Bruce eist in het 14e-eeuwse Schotland de troon op en leidt een gewelddadige opstand om de onafhankelijkheid vand e Engelse overheersing terug te winnen.

Westside

Vanaf 9 november

Negen aanstromende muzikanten delen het voetlicht in deze zeer persoonlijke realityserie over de ups en downs van het ten tonele brengen van een Hollywood-showcase.

Narcos: Mexico

Vanaf 16 november

In het nieuwe seizoen van Narcos aanschouw je de geboorte van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren ’80 en het echte verhaal van Guadalajara.