Jammer hè, dat gure weer van de afgelopen dagen. De herfst komt er aan, hoog tijd dus voor wat nieuwe aanraders op Netflix. De volgende series en films komen allemaal uit in oktober.

Passengers

Vanaf 3 oktober

Wanneer een eenzame passagier vele jaren te vroeg uit zijn hyperslaap ontwaakt, besluit hij tijdens een interplanetaire reis een medereiziger wakker te maken.

 

Private Life

Vanaf 5 oktober

Het lukt een stel van begin 40 niet om kinderen te krijgen en ze hebben bijna geen opties meer. Maar dan gloort er hoop aan de horizon als een stiefnicht op bezoek komt.

Élite

Vanaf 5 oktober

Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Mo Amer: The Vagabond

Vanaf 8 oktober

De Arabisch-Amerikaanse comedian Mo Amer vertelt over zijn leven als vluchteling, van zijn reis onder de naam Mohammed tot de lange weg naar het staatburgerschap.

 

The Haunting of Hill House

Vanaf 12 oktober

Lang geleden hebben ze Hill House midden in de nacht verlaten, maar ze worden nog steeds achtervolgd door herinneringen.

Making a Murderer – seizoen 2

Vanaf 19 oktober

Making a Murderer is een Amerikaanse documentaireserie over Steven Avery. Avery heeft 18 jaar onschuldig vastgezeten. Twee jaar later wordt hij aangehouden voor moord. In seizoen 2 wordt het verhaal van de aanklagers verteld.