Het is alweer september, dus tijd om het verwachtte Netflix-aanbod eens door te gaan nemen! Welke van deze titels staan op jouw Must See-lijst?

Basic Instinct

Vanaf 1 september

Rechercheur Curran werkt aan een zaak waarin de schrijfster en verleidster Catherine wordt verdacht van een moord die doet denken aan een misdaad uit haar boek.

Cable Girls

Vanaf 7 september

In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

The Angel

Vanaf 14 september

Nu zijn land zich opmaakt voor oorlog, legt de hoge Egyptische ambtenaar Ashraf Marwan contact met Israël. Er begint een duister spionagespel met een hoge inzet.

Maniac

Vanaf 21 september

Twee mensen met problemen krijgen een band tijdens een farmaceutisch onderzoek waarbij een arts met een moedercomplex en een emotioneel complexe computer betrokken zijn.

Quincy

Vanaf 21 september

Deze documentaire belicht muziek- en cultuuricoon Quincy Jones en gaat bijzonder diep in op zijn privéleven en verhalen uit zijn ongeëvenaarde carriere.

Eat Pray Love

Vanaf 30 september

Als ze na haar scheiding besluit om haar leven om te gooien, reist Liz de wereld rod op zoek naar lekker eten, spiritualiteit en ware liefde.