Ben je benieuwd naar het nieuwe aanbod van Netflix? Dan ben je op de goede plek! Dit is een overzicht van een aantal series en films die in juni aan het Netflix-aanbod worden toegevoegd, die volgens ons de moeite waard zijn om eens te bekijken. Welke ga jij als eerste kijken in het ov?

Explained

In deze onderrichtende Vox-serie komen vele onderwerpen aan bod, zoals de opkomst van cryptovaluta, waarom dieten gedoemd zijn te mislukken en de wilde wereld van de K-pop.

Vanaf 1 juni.

Idiocrazy

Voel je je dom? Vries jezelf een paar honderd jaar in en word letterlijk wakker als de slimste persoon ter wereld.

Vanaf 1 juni.

Magic Mike

Een stripper neemt een jongen genaamd The Kid onder zijn hoede en leert hem de fijne kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en snel geld verdienen.

Vanaf 2 juni.

Queer Eye seizoen 2

Deze gloednieuwe ‘Fab Five’ adviseren mannen over mode, kapsels, eten, cultuur en design in een moderne versie van de met een Emmy bekroonde realityserie.

Vanaf 15 juni.

Trainspotting

Renton en z’n vrienden moeten omgaan met de grimmige realiteit van heroïneverslaving. Als Renton clean wordt, raakt hij niet af van de nare gewoonten van die vrienden.

Vanaf 19 juni.

Jack Reacher: Never Go Back

Als Jack Reacher hoort dat een vriendin wordt beschuldigd van moord, denkt hij een groot complot op het spoor te zijn. Al snel moet hij, net als zij, op de vlucht slaan.

Vanaf 19 juni.

Luke Cage seizoen 2

Een onkwetsbare ex-gedetineerde met een hoodie vecht om zijn naam te zuiveren en zijn buurt te redden. Hij zocht geen ruzie, maar de mensen hebben een held nodig.

Vanaf 22 juni.

GLOW seizoen 2

In het LA van de jaren 80 begint een stel buitenbeentjes opnieuw als de Gorgeous Ladies of Wrestling. Een comedy van het team achter ‘Orange Is the New Black’.

Vanaf 29 juni.