De hoeveelheid films en series die aan Netflix worden toegevoegd, zijn amper bij te houden. Daarom hebben we een kleine selectie gemaakt die de moeite waar zijn, én offline te kijken zijn. Handig voor onderweg! Klik hier om te zien hoe je dat doet.

Lucifer

De duivel is het zat in de hel en verhuist naar Los Angeles. Hier opent hij een nachtclub en wordt bevriend met een detective.

Cloverfield

Vijf vrienden geven een onvergetelijk feest, totdat een gigantisch monster New York aanvalt.

The Flash

Barry Allen heeft een ongeluk gehad, maar wordt wakker met mysterieuze superkrachten. Helaas hebben meerdere mensen in hetzelfde ongeluk ook superkrachten gekregen die ze op een slechte manier gebruiken.

 

Scott Pilgrim vs. the world

Scott Pilgrim is tot over z’n oren verliefd op Ramona, maar wil hij haar hart voor zich winnen, moet hij eerst haar 7 ex-vriendjes verslaan.

Shaun of the Dead

Shaun heeft geen duidelijk doel in z’n leven en weet niet waar hij het moet zoeken. Maar een zombie-apocalypse heeft hij opeens zijn missie gevonden.

Mr. Bean’s Holiday

Bij Mr. Bean gaat het altijd mis, zo ook op zijn vakantie aan de Franse Rivièra. Hij raakt betrokken bij een kidnapping en persoonsverwisseling.

Before the Flood

Leonardo DiCaprio brengt in deze documentaire in kaart wat de invloed van de mens op de opwarming van de aarde is en wat we moeten doen om dit herstellen.

Theory of Everything

Het verhaal van Stephen Hawking die zich op de kaart zet als natuurkundige, maar lichamelijk achteruit gaat door de ziekte ALS.